God äppelpaj

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 7. Vi får vara glada att han sov längre igår.

Idag har vi hunnit med en del. Vi har städat övervåningen tillsammans, jag älskar när det doftar rent av såpa. Grabbarna var och handlade när jag moppade golven. Sedan gjorde min man äppelpaj av äpplena vi tog i mammas trädgård, den blev jättegod. Vi har varit ute på baksidan, Viggo lekte, vi drack kaffe och njöt av värmen.

Mot kvällen blev det en promenad i skogen, det var skönt. Viggo åkte balanscykel och pappa plockade blåbär åt honom. Nu står han och lagar en sen middag. Både äppelpajen och middagen är för att hedra min mamma ♥ Det blir kycklinggryta och ris, den är inspirerad av en gryta som mamma brukade göra med fläskfilé ♥

Ikväll hoppas jag att Viggo somnar ovaggat, han har inte sovit middag idag heller.

Jag är nöjd med helgen, jag har försökt samla kraft och varit med dom jag älskar ♥

Viggo åt också paj, (bara två skålar på bilden)

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *