Välkommen september

Hej på er 🙂

Bra start på september. Vädret har verkligen varit härligt idag, sol och varmt 🙂

I morse trodde jag att det var min man som snarkade och skulle buffa på honom, då såg jag att han redan hade klivit upp. Nära vänd mot mig låg Viggo och snarkade. Jag klev upp och gick ner. Efter en stund kom han tassandes, ca 8,15, sovmorgon ♥

Kvällen igår var fin. Vi åt hemmagjord pizza som var jättegod, vi tände många ljus för mamma ♥ När Viggo hade somnat myste vi ner oss i soffan och tittade på en serie. Strax efter 22-tiden var vi så trötta att vi avrunda och gick och la oss.

Idag har vi varit ute. Viggo har gungat och lekt en massa. Jag har spraymålat en byst som jag tog med mig hem från mammas hus igår. Den passade inte in som den såg ut, så den fick bli vit. Kommer bli fint. Vi låg i solstolen en stund och bara slappnade av.

Det märks att veckan har tagit på krafterna, jag är väldigt trött. Får se när Viggo somnar ikväll, vi hoppade över att sova middag eftersom han sov över två timmar längre i morse än en vardag. När han somnat blir det mys i soffan med popcorn och en serie.

Fint med minnen av mamma i vårat hem ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *