Fina foton

Hej på er 🙂

Tisdagar är inte min favoritdag, tröttaste dagen på hela veckan. Skönt att den snart är slut. Kvällen får ju gärna vara ett tag till, fast jag skulle kunna somna nu 😉

När vi hade hämtat Viggo tog vi en sväng till Dollar och Karlssons. Jag behövde tandtråd, spännande 🙂 Köpte sprayfärg i silver, jag har tänkt länge att jag ska spraya mammas ängel som är i guld. Tror den kommer passa in bättre då.

Katterna fick en leksak, Viggo nya strumpor och en folkabuss och mamman sport-behåar, nya handukar blev det med. Pappan hade sett saker som jag kanske skulle gilla på Karlssons för ett tag sedan. I bilen hem frågade han om ”vi” hade blivit mer kräsna, med tanke på vad lite vi shoppar. Jag sa både det och att jag är trött.

Mina grabbar dammsuger och jag ska försöka orka plocka med lite grejor.

Bilder jag hittade hos mamma. Min mormor och morfar, så fina ♥

Morfar gick bort när mamma var ung så honom har jag aldrig träffat. Mormor gick bort när jag var liten, minns inte hur gammal jag var ♥

Skön kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *