Måndag

Hej på er 🙂

I morse klev vi upp tidigare än vanligt, min man skulle med tåget till Stockholm.

Jag tog mig till jobbet idag fast jag inte har varit speciellt pigg, envis som jag är 😉 Dagen blev inte direkt som jag hade önskat, en riktig super-måndag.

Till jobbet åkte jag med arbetskompisar och hem tog jag bussen. Idag var det första gången jag hämtade Viggo själv sedan han började på ”stora” avdelningen. Han hade fullt upp med kompisarna ute. Han fick leka ett tag till, sedan klev han snällt upp i vagnen och vi gick hem. Kvällen har varit lugn, Vi har varit ute en stund.

Just nu är det väldigt mycket i mina tankar, jag delar inte med mig allt här av flera orsaker. Jag fortsätter att be och önska att vi ska få ha flyt med saker och ting. Jag tänker mycket på mamma som skulle ha fyllt år nu på fredag ♥

Min man kom hem vid 19,30. Jag tog en snabbdusch, sedan fick jag ta över nattningen för Viggo ville ha mamma. Han somnade kring 20,30. Snart dags att sova själv, jag är riktigt trött. Hoppas jag kommer ur sängen i morgon och slipper ångest.

Köket i morse med solens strålar och vardagsrummet i helgen med godis på bordet 🙂

Hoppas ni har haft en bättre start på veckan än vad jag har haft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *