Hårfavoriter

 

Hej på er 🙂

Jag har fortfarande en grad högre i temp än jag normalt har.

Hade inte riktigt förstått det här med snabbsänka – CRP. Pratade med min man och nu förstår jag varför den sällan/aldrig visat något för mig tidigare, jag har nästan alltid haft virus. Denna gång är det bakterier och då ger den utslag. Ihållande är det också.

Jag var väldigt glad över de tre månaderna som jag mådde bättre. Orka göra saker med familjen och mer hemma fast jag är ständigt trött, komma iväg på små grejor, jobba. Att vi började med sjukstuga direkt efter semestern kan jag dessvärre inte styra över.

Idag har Viggos gudmor kalas-bjudning. Jag har inte energin så jag får fira henne framöver. Det är flera kalas som jag har missat för vi eller andra har varit sjuka.

Försöker njuta av det lilla 🙂 Som i går till exempel, min man gjorde min favoritsoppa, sparrissoppa. Till det skivad salami, rostade mackor med vitlökssmör, så gott. Jag blir nästan lyrisk när jag äter den soppan. Den hade nog min mamma gillat ♥

Längtar efter att gå till frissan, därför delar jag med mig vilka produkter jag använder till håret för tillfället. Jag ska till frissan om två veckor. Har två besök inbokade eftersom det tar sådan ofantlig tid att slinga mitt hår (folieslingor) Bara det tar en hel dag typ 😉

Skön söndag till er.

Lånade bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *