Förhöjd temp

Hej på er 🙂

Varje dag hoppas jag att tempen ska vara normal, men icke. Jag har låg temp annars. Undrar hur länge det ska hålla i sig innan jag känner mig pigg och orkar igen.

Nått helt annat. Här om dagen när jag åt frukost tänkte jag på mina blomkrukor, att dom är fina fast jag haft dom i ca 10 år. Jag brukar inte fundera på blomkrukorna 😉 Samma kväll låg jag i soffan med ryggen mot Viggo, han dammsög. BRAK hörde jag och flög upp, han hade lyckats ha ner en annan favoritkruka. Jag hade bara två stycken, dom stod i vardagsrummet. Blev besviken, men det är så klart sådant som händer.

Som av en händelse frågade jag en vän om hon hade något tips om vart man kan köpa fina krukor med någon detalj på. Hon sa att hon hade krukor över för hon hade bytt ut sina och skulle skicka en bild. Hennes krukor är lika som den jag har på köksbordet, den fick jag av henne för några år sedan. Gissa om jag blev glad 🙂 Igår dök hon upp och lämnade två krukor så jag kunde byta till två likadana i vardagsrummet.

Igår kväll tände vi ljus och tittade på en serie efter jag hade nattat Viggo. Blir inte mycket gjort för mig, vilar och är med familjen ♥ Idag har min man hämtat ut mediciner åt mig och så tog han en sväng till Rusta. Längtar tills jag kan följa med.

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

2 svar på ”Förhöjd temp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *