Tacofredag

Hej på er 🙂

Jag har fortfarande förhöjd temp och mår som igår, önskar verkligen att det ska vända nu. Vi är inne på tredje helgen i rad med någon som är sjuk i familjen, tråkigt. Gör så klart vårat bästa för att få en bra helg och myser så gott det går.

När vi la oss igår kväll började min man prata om hur nära vi var en olycka. Hade vi haft högre fart och inte varit beredda, då har det säkert gått illa för dom i den andra bilen, vi hade kört rätt in i förarens dörr. Jag känner stor tacksamhet att allt gick bra ♥

Ikväll blev det tacomiddag med familjen, min mage är känslig än, fast det smakade riktigt gott. Var ett tag sedan vi åt tacos 🙂 Katterna fick ”Sheba” det älskar dom.

Min man kom hem med helgens bukett, vita och lila spräckliga nejlikor.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *