Baksidan

Hej på er 🙂

Tittar in en sväng och skriver några rader, är trött och mår inget vidare.

Igår var det under 4 grader ute på morgonen och idag var det 15. I går innan jag gick och la mig kände jag på elementet i sovrummet, det var ljummet. Då drog jag på det på max. I natt blev det varmt och i morse hade vi 24 grader i sovrummet. Värmen är på, skönt nu slipper vi frysa inomhus. I natt blir det nog lagom temperatur.

Vi hade ett ärende idag som jag måste vara med på. Vi höll på att krocka med bilen, det var så nära. Vi åkte efter en raksträcka, en bil före oss skulle svänga höger, en annan skulle svänga ut från samma väg. Kort innan sa jag till man ”Den där bilen kommer köra ut framför oss”. ”Den ser oss inte för bilen som ska svänga in där den ska åka ut”.

Exakt det jag hade sagt hände. Jag tackar min starka intuition och att min man lyssnade och gjorde en riskbedömning så han inte körde fort. Bilisten som körde ut mitt framför oss fick nog en chock, först stannade den mitt i vägen. Sedan åkte den rätt fram. Jag blev skärrad, tänk vad onödiga risker folk tar i trafiken. Tack för änglavakt ♥

Jag var ut en sväng på eftermiddagen och tittade till mina blommor. Tänkte få lite friskluft men det luktade mest asfalt. Föreningen där vi bor asfalterar om vissa delar av området. Jag gick in ganska fort 😉 Nu ska Viggo bada.

Blommor fint än.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *