I rätt ögonblick

Hej på er 🙂

I morse var det 17,4 grader i sovrummet, lite väl kallt tycker jag. Nere har det varit 18 grader tills grabbarna kom hem, nu har vi 20 grader. Kontraster mot värmen som var.

Jag har varit urladdad efter gårdagen. Både besöket på hälsocentralen och alla känslor på årsdagen från att jag träffade mamma senast tog på krafterna. Jag har vilat och när jag klev upp har jag suttit med värmefilten. Tempen är fortfarande förhöjd.

När mina grabbar kom hem hade dom hämtat ut ett paket som jag hade beställt. Viggo sa ”Grattis du fyller år” och så började han sjunga. Gokillen, det är ett tag kvar. Blev lite gladare åt nya jeans. Jag har spanat på dom länge men inte vågat köpa, dom satt bra så det var roligt. Sedan var det två av mina favorit bh-ar, någon topp och en kjol.

Igår var vi ute en stund, skönt att få luft. Viggo gillar stenen. Lyckades fånga honom i rätt ögonblick när han hoppade. Får se hur länge pelargonerna klarar sig, i morse var det 3,6 grader ute. Önskar vi hade bra vinterförvaring, ska försöka spara någon ändå.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *