1 år sedan vi sågs

Fina mamma, idag är det 1 år sedan vi träffades för sista gången ♥

Det var två dagar efter vårat bröllop. Vi åkte till dig och lämnade mat som hade blivit kvar från våran bröllopsmiddag, du var glad 🙂

Minns att du skrev till mig efteråt hur gott det smakat, dessvärre hade du fått ont i magen, men det tyckte du det var värt. Vet hur tufft du hade med alla dina krämpor. Jag är glad och tacksam att du fanns där medans vi planerade vårat bröllop, att du var med på våran stora dag fast jag såg hur ont du hade och hur du fick mig att le extra stort när du dagen efter bröllopet skrev till mig med inledningen ”Godmorgon fru…..”

Jag är så ledsen att vi inte hann ses något mer innan du somnade in i början av oktober. Känns väldigt olyckligt att vi var hängiga så det aldrig blev av. Där och då ville vi inte riskera att smitta dig och när vi var pigga orkade inte du ♥ Saknaden är stor ♥

Idag har jag varit till hälsocentralen, jag är sjukskriven veckan ut. Sänkan (stick i fingret) brukar sällan visa något för mig. Denna gång var den däremot förhöjd, vilket tyder på att jag har något skit i kroppen. Medans jag var på HC steg min feber. Det tog 1,5 timme där. Hem kom jag mer hängig, nu får jag fortsätta vila mig frisk.

Bilder på en ung mamma, hon var så vacker ♥

Jag frågade Viggo vem han trodde det var på bilderna, han svarade ”Det är du mamma”. Åh mitt hjärta ♥

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.