Rosor

Hej på er 🙂

Jag sov i princip hela dagen igår och fick knappt något i mig. Min man ville att jag skulle titta om jag hade feber igår kväll och det hade jag, strax efter fick jag feberfrossa.

Idag har jag sovit en del men lyckats äta i alla fall. I morse när min man ringde förskolan fick han höra att flera fröknar har haft liknande symptom som mig och som han hade förra helgen. Ingen trevlig bacill som ger feber och sätter sig på magen. Jag har ont i kroppen och det hade han med. Hoppas det vänder fort nu.

I lördags medans jag var på massage åkte mina grabbar till min favoritblomsteraffär. Jag fick vackra rosor i bröllopspresent 🙂 och dom köpte ett bollkryss till mig.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *