Dagens kattbild(er)

Slår ihop dagens kattbild med ett vanligt inlägg 🙂

Jag har inte så mycket ork eller lust att skriva just nu, desto mer tankar. Värmefilten har gått varm idag med, det har lättat en aning. Ska fortsätta vila, köra med värme och få massage. Min kropp är som en väderpinne, tror inte den gillade att gå från + 30 grader till betydligt svalare temperatur, för att inte tala om ventilationskyla på jobbet.

Lite om vad som finns i mina tankar. På söndag är det våran första bröllopsdag, det ska kännas glatt och underbart kan man tycka och jag önska. Vi är givetvis lyckliga över att vi snart har varit gifta i 1 år ♥ Det hänger också en skugga över dom känslorna.

På vårat bröllop var det näst sista gången jag träffade min mamma. Sista gången var två dagar efter när vi åkte till henne med rester från bröllopsmiddagen. Hon var glad för hon älskade svampsåsen och ville att vi skulle hälsa till kocken att det var den godaste sås hon ätit i hela sitt liv. Mamma skulle fylla år nu 31 augusti, det närmar sig ♥

Jag drömde om mamma i natt, en olustig dröm. Jag skulle gå in i huset och var rädd för att hitta henne död. Dörren var stängd in till vardagsrummet, men hon kom ut därifrån, hon levde ♥ Jag var upprörd för att hon hade skrämt mig, jag sa något i stil med ”Jag var rädd för att jag skulle hitta dig död igen”. Massor av känslor i omlopp ♥

Ikoz troget vid min sida. Jag med min värmefilt och han under fleecejackan ♥

God natt.

2 kommentarer på “Dagens kattbild(er)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *