Gick hem

Hej på er 🙂

I morse ville inte Viggo åka till förskolan. Han sa ”Jag älskar att vara med er”. Vi talade om att vi älskar att vara med honom med, att han skulle få en rolig dag med kompisarna och att vi ses senare. Lämningen hade gått bra, det kändes skönt att höra ♥

Dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Jag har haft hemsk huvudvärk i en vecka som bara blir sämre. I morse gick jag till jobbet och hoppades att det skulle gå bra. Under dagen blev det värre och jag har haft flimmer framför ögonen. Vid 12 åkte jag hem.

Huvudvärk är tråkigt nog något jag är van vid, men den senaste veckan har det varit mer än jag klarar av. Tror det är en kombination av att min rygg/nacke är väldigt spänd, mina käkmuskler är spända och det är kallt på jobbet. (Kanske även någon bacill.)

Sedan jag kom hem har jag vilat, värmefilten används flitigt. Ska be min man massera mig innan vi ska sova. Han och Viggo har varit ute på en cykeltur, jag mådde för dåligt för att följa med. Minsta lilla rörelse känns och tabletter hjälper inte.

Önskar mig en bättre dag i morgon.

Sådan far sådan son ♥ Pappa pratade med farmor, då satt Viggo med babyvakten och pratade han med 🙂

Fin kväll till er.

2 svar på ”Gick hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *