VAB

Hej på er 🙂

Idag blev det VAB. Eftersom förskolans regler är att alla i familjen ska vara symptomfri i 48 timmar innan man får lämna barnet på förskolan ♥

Tror det var bra med en dag extra för Viggo. Han sov till 9 i går och det brukar han inte göra, han har varit trött efter dom otrevliga bacillerna. Pappan i huset blev sjuk i helgen han med. Jag har mått illa med skallebank och värk, annars har jag klarat mig.

Hoppas vi är pigga nog för jobb/förskola imorgon.

Viggo och jag har tagit tillvara tiden tillsammans och varit ute en stund idag, han har ritat och vi har sjungit tillsammans. Han har varit jättego och kramig. Mot eftermiddagen visade han upp mer humör, han ville inte sluta sparka fotboll 😉

Coola killen lånade mammas solbrillor 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *