Piggare kille

Hej på er 🙂

Viggo har inte kräkts sedan 14-tiden igår, det som hände precis när vi kom hem ute på gården. Det verkar tack och lov vara en betydligt snällare bacill mot för den vi åkte på i början året. Jag har känt mig bubblig i magen och illamående, hoppas verkligen jag står emot. Huvudet fortsätter banka. Min man känner ingenting som tur är.

Igår kväll när Viggo hade somnat myste vi ner oss i soffan. Vi har som många andra upptäckt serien ”Handmaid´s tale”. Jag som är känslig kan bli illa berörd, ändå vill jag titta för jag tycker den är spännande. Inte upplyftande men bra serie.

Jag har alltid svårt att sova när någon i familjen är sjuk, speciellt denna sjuka. Viggo fick sova i sin säng tills han vaknade ca 1,30, då kom han in till oss. Natten blev så lugn den kunde på den fronten, skönt. Zim hade friheten att inte vara instängd och passade på att jama stor del av natten. Vet vart han ska få sova denna natt 😉

Efter första arbetsveckan med både huvudvärk och värk behövde jag dra mig i sängen morse. Viggo har velat dammsuga sedan igår, vi sa att han måste bli frisk först. Idag är han piggare och fick äntligen dammsuga. Härligt med en nöjd och glad kille ♥

Min man tyckte det var en god idé att göra egen räkfond idag. Lämpligt när jag mår illa, gissa hur mycket det stinker här 😉 Det är första gången på våra snart 8 år som han kommer på den briljanta idén. Vi skulle äta räksmörgåsar igår, vågade inte ifall vi skulle bli sjuka. Det är inget vi ville ha i magen och förstöra det för en lång tid framåt.

Sedan har vi varit ute på baksidan en stund, Viggo är blek men har lekt och klippt gräsmattan. Jag känner mig inte i bra form, tanken är att försöka få huset städat. Min man dammsuger nu, så får jag se om jag orkar moppa golven nere i alla fall.

Viggo ville låna pappas gräsklippare ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.