Magsjuka

Hej på er

Idag ringde förskolan så vi fick åka och hämta Viggo ♥

Han hade kräkts. Han hade inte ätit, när han skulle sova middag sa han att han frös och hade ont i magen och när han vaknade kräktes han ner där han sover 🙁

Jag verkligen avskyr denna sjuka och får panik av bara tanken. Det var inte en rolig resa hem, magen vände sig ut och in. På förskolan möttes vi av en blek och ynklig kille som berättade vad som hade hänt. Tack och lov lyckades vi få hem honom utan olycka i bilen. Väl hemma sa jag till pappa att ta ut honom ur bilen fort och ställa honom på marken. Pappa tog honom ur bilen, höll i honom och sedan blev det kräka på backen.

Han fått i sig lite fil, banan och vatten sedan vi kom hem vid 14. Vi håller tummar och tår att det inte blir något mer och att vi klarar oss. Senast han kräktes var för två timmar sedan, men han har precis gjort nummer två. Fy sjutton säger jag bara….

Bloggen har legat nere idag, vi valde att dra ur kontakter innan vi åkte i morse så tekniken inte fungerade, för det såg ut att bli åska stor del av dagen.

Favoritbilder på våran goa kille ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Magsjuka

    • Vidrigt. Senast han kräktes var vid 14-tiden ute på våran gård när vi kom hem. Det var en kille på förskolan igår som hade kräkts, trodde inte heller det gick sådant skit nu. Tack vi hoppas verkligen det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *