Omtänksam kille

Hej på er 🙂

I morse glömde jag stänga av larmet på mobilen. Använder väckarklocka och har mobilen som reserv i fall jag skulle sova över (haha vilket skämt) Viggo vaknade när det ringde 5,05. Trodde han skulle bli trött idag, men det hade varit full fart på honom 🙂

Jag har haft en bättre dag än igår, fast värken håller i sig. Satt med värmefilten igår, har legat på spikmattan flera kvällar och min man har masserat mig lite.

Det gick lättare för pappa att lämna Viggo på förskolan i morse, skönt. När vi hämtade honom fick jag höra något som värmde hjärtat och gjorde mig stolt. Hans bästis har en jobbig period just nu och kan bli ledsen. Viggo försöker trösta honom genom att säga att han ska följa med och göra saker som Viggo gör. Våran goa kille bryr sig om ♥

När vi hade ätit mat gick Viggo och jag ut på baksidan, pappa åkte iväg i ett ärende. Efter det har jag duschat, Viggo har badat och snart ska han sova.

Det känns härligt att det är fredag i morgon. Tanken är att vi ska äta räksmörgåsar, det kanske blir sista gången vi kan äta av min dill, den har blivit krondill 🙂

La mig en sväng på soffan på altanen

 

Dagens skörd tomater, 3 stycken mumsade han i sig. Jag hinner inte smaka 😉

Fortsatt härlig kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.