Skallebank

Hej på er 🙂

Tre arbetsdagar gjorda och jag har haft skallebank alla tre.

Idag kändes vägen hem ofantligt lång, det brukar inte vara så. Värken kommer från rygg/nacke. Jag minns inte senast jag var på massage, före jag blev gravid tror jag. Har skickat ett sms till min massör, få se om det går att få en tid snart, hoppas.

Det gick bättre att lämna Viggo i morse, han hade sagt att han var pappig, men det gick bra. När vi skulle hämta honom fick vi veta att han hade ”badat” i vattenspridare och balja. Roligt att han som brukar vara försiktig med vatten i ansiktet verkade gilla det.

För ett år sedan idag var vi till min favoritblomsteraffär och valde blommor till vårat bröllop. I bloggen var det bilder på Viggo när han provade sina kläder, stolt kille ♥

Trött, önskar jag vore klar för natten och fick gå och lägga mig 😉

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *