Besök av farbror

Hej på er 🙂

Tisdag är inte min favoritdag 😉 Igår kom jag upp av bara farten, idag var det segt. Skallebank gjorde inte saken bättre, den har hållit i sig hela dagen trotts tabletter.

Viggo blev ledsen i morse igen när pappa skulle lämna honom. Hoppas det går bättre snart. Det känns aldrig bra att lämna honom så, fast vi vet att det går över. När vi skulle hämta honom hade han roligt och ville inte åka hem, det är ett tecken på att han trivs. Han gav sin bästis två kramar innan vi fick med honom ut genom grinden ♥

Han ville dammsuga direkt han kom hem 🙂 Tänk vad han älskar att dammsuga och klippa gräset. Värmen kom tillbaka idag, så efter vi hade fått mat i magen gick jag ut på baksidan en stund. Lite senare kom Viggos farbror och hälsade på, han bor långt härifrån men är hemma hos föräldrarna. Viggo ville visa allt möjligt för honom.

Ordning och reda, det är väl snart fredag 😉 (tröttmössan här önsketänker)

Hoppas ni har haft en skön dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *