Första arbetsdagen och tapeter

Hej på er 🙂

Jag har knappt sovit något i natt, är inte förvånad det var ganska väntat.

Vi gjorde nästan allt för att jag skulle få sova. Vi stängde in Zim för han har börjat jama om nätterna igen, Viggo fick komma över till våran säng när vi la oss så att jag skulle slippa bli väckt kring 00 då han brukar vakna (om jag nu hade sovit)

Det enda jag inte gjorde var att skicka min man till soffan 😉 Är jag inte helt golvad i natt får han nog vackert promenera ner en våning. Inte jättekul i morse när klockan ringde strax före 5. Märks att jag varit ledig länge, rutinerna sitter inte, allt tog längre tid.

Att väcka Viggo vid 5,40 var inte populärt. När vi drog ner täcket, drog han upp det och ville mysa vidare. Lämningen i morse gick ok, han blev lite ledsen och hade sagt att han var pappig. Dagen på nya avdelningen verkar ha gått bra, det känns skönt.

Efter hämtningen åkte vi till Rusta. Trött som en tok spontan köpte vi tapeter till sovrummet 🙂 Jag har tittat på dom på nätet förut. Gillar dom i grönt också, det var min man som tyckte vi skulle ta rosa eftersom det är min favoritfärg.

Jag har velat renovera sovrummet i flera år. Bara för att vi har köpt tapeter betyder det inte att det blir gjort snart, har jag fått höra. En rulle kostar 39,90 kronor, inte så mycket att fundera på tyckte vi. Blir spännande att se hur länge dom får ligga och ”mogna”.

Kvällen blir lugn. Viggo har delat ut många kramar, jag har saknat honom massor ♥

Bild på tapet – Rusta. Pelargonen är den jag fick av mammas vän.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.