Förberedelser

Hej på er 🙂

Idag förbereder vi inför jobb/förskola.

Skulle ljuga om jag sa att jag inte gruvar mig inför kommande vecka 😉 Hoppas det går bra att komma in i vardagsrutinerna och att Viggo ska trivas på sin nya avdelning med dom större barnen och andra fröknar. Det blir ovant för oss efter 6 lediga veckor ♥

Semestern kan sammanfattas med några ord: känslosam, tårar, tuff, öm kropp, smutsigt, soptippen, barnvakt, värmebölja, kvällsdopp, svettigt, svårt att sova, AC, vara hemma, tillsammans, lugnt. Avslutas med svalare temperatur och regn, skönt.

Det tog tid för oss att släppa tankarna på mammas hus efter vi hade varit där och börjat rensa. Vi kunde inte åka dit i 30 graders värme, efter ett tag fann vi oss i det. Verkligen tur att vi startade semestern med att vara där, med tanke på att värmeböljan höll i sig resten av semestern. Den i sig har känts på, fast jag älskar värme.

Vi har så klart haft det jättebra 🙂 Värmen gjorde att vi fick varva ner och gilla läget. Vi är hemma-människor så det har inte gått någon nöd på oss, även om vi hade tänkt att vi skulle ha gjort något mer under ledigheten. Glad över tiden tillsammans ♥

Igår gjorde jag ett ryck och började rensa i min garderob, jag fick ihop två sopsäckar. Lättare att få plats när jag tar reda på tvätten. Ska fortsätta med byrån något tag.

Idag var det 1 år sedan min möhippa, tänk vad tiden går. Jag hade ett paket som jag skulle öppna idag från mina tjejer. Dom hade skrivit ett varsitt brev till mig, när jag läste breven rann tårarna. Tacksam att ha dom i mitt liv, dom är min familj ♥

Bilder i repris. Dom härliga överst och bilderna nederst är från mammas hus när vi var där och rensade ♥

Önskar er en skön söndag.

2 kommentarer på “Förberedelser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *