Middag på tu man hand

Hej på er 🙂

Våra kvällsplaner ändrades ju igår. Min man tyckte att vi skulle passa på och göra något när vi för en gångs skull hade barnvakt. Det tog ett tag för mig att ladda om, fick pepp från vänner och jag ville inte göra min man besviken 😉 Det blev middag på stan.

Viggos farmor och hennes sambo kom hit. Viggo tycker om dom jättemycket och träffar dom ofta. Igår var första gången vi skulle bort kvällstid och han hade börjat bli trött. Vi stannade hemma en stund så han skulle få bli lite varm i kläderna. När vi skulle åka började han gråta. Pappa stod närmast honom och han sa ”Jag är pappig”, han sträckte sig efter pappa och sedan efter mig när jag skulle pussa honom hejdå ♥

Det kändes sådär att åka ifrån honom fast jag vet att det går över. Vi åt middag på en uteservering, mysigt att bara vara bara vi två 🙂 Efter det gick vi en sväng runt stan, för att sedan gå tillbaka till samma ställe. Min man ville dricka en öl så jag tog en drink. Sedan blev vi hämtade när vi kände oss nöjda. Vi var hemma strax före 23.

Vädret var helt perfekt igår, lagom varmt. Vi firar 1 år som gifta den 19 augusti och vem vet om vi kommer ut då 😉 Känner mig därför nöjd med att vi kom iväg igår ♥

 

Mys i soffan när vi kom hem ♥

Idag blir det lite pyssel här, jag har kört igång tvättmaskinen.

Önskar er en härlig lördag 🙂

2 kommentarer på “Middag på tu man hand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *