Besök * två

Hej på er 🙂

I morse var det jag som vaknade först. Jag låg och väntade ett tag innan jag försiktigt försökte väcka mina grabbar 😉 Vi skulle få besök vid 11 och hade tänkt dammsuga huset innan, det behövs göras ofta med två långhåriga katter. Vi åt frukost, dammsög och plockade lite och strax före 11,30 fick vi besök av min mammas vän.

Jag fick en fin pelargon av henne som jag ställde i en kruka som har varit mammas. Tyckte att en blomma från mammas vän skulle stå i hennes kruka ♥

Det var första gången hon var hit så jag visade henne runt. Sedan gick vi ut på altanen och fikade. Efter en stund var Viggo varm i kläderna och pratade och busade med henne. När hon åkt hade vi fått lunch i magen och inte långt efter fick vi besök igen.

En av mina bästa vänner från när jag gick gymnasiet hälsade på. Fint med vänner som det kan gå år mellan man träffas och det känns naturligt och bra. Senast vi sågs var förra sommaren. Vi hade mycket att prata om, blev en del om mamma och min uppväxt.

Jag är rejält trött, brukar inte vanligtvis planera in två besök på en dag. Mammas vän skulle till stan just idag och min vän var hemma från Stockholm så vi hade redan sagt att vi skulle träffas idag. Vi gjorde det bästa av det och är väldigt nöjda med dagen 🙂

Fina pelargonen i mammas kruka ♥ Som jag räddade från släpvagnen som skulle till soptippen, min man rensade källaren och tänkte slänga den.

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.