Besök i värmen

Hej på er 🙂

I förmiddags städade vi nedervåningen och jag moppade äntligen golven även där. Svetten rann så det satt fint med en dusch efteråt, jag var fräsch en stund i alla fall 😉 Ville få golven rena för min vän som är allergisk mot katter skulle hälsa på oss.

Hon har varit här i ca 4 timmar, vi har pratat massor och så bjöd vi henne på middag. För en gångs skull satt Viggo still ganska länge och åt med oss. Annars har han nästan tagit priset på ”hyss” och att inte lyssna. Tålamodet har prövats, drygt i denna värme.

Medans min man åkte och hämtade min vän fixade jag inne i köket. Viggo lekte i vardagsrummet. När jag var klar och kom in till honom var han VIT i hela ansiktet. Pappa hade lämnat solkrämen framme på bordet, haha tjoho. Viggo gillar inte när vi smörjer honom, att smörja sig själv med tjockt lager gick däremot bra 🙂

Han hade behövt sova middag idag. Det är lätt att vara efterklok och inte alltid så gott att veta. Han somnade på soffan 17,40. Nu får kvällen och morgondagen bli som den blir, inte mycket att göra. Den senaste tiden har han inte sovit någon middag.

Vi har haft en bra dag och det var trevligt med sällskap. Värmen påverkar oss alla ♥

Önskar det var lika skönt i sovrummet på natten som det är när vi kryper ner i sängen. AC:n gör det svalt ett tag.

Så här stilig var han 🙂 ♥

Fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.