Regnväder

Hej på er 🙂

Tack vare AC:n är det 19 grader när vi går och lägger oss på kvällen. Det är skönt att krypa ner i sängen i ett svalt rum. I natt blev det varmt och klibbigt, luften är fuktig.

Regnet har vräkt ner, så det som inte blev gjort med städningen igår kanske blir av idag i stället. Min man dammsög hela huset, jag hann bara moppa golven uppe. Vi tog en skogspromenad på kvällen i stället och det var rätt prioriterat 🙂 Våran goa kille älskar att äta bär och pappa är duktig på att plocka och förse honom med det.

Sommartid och speciellt i denna värme som har hållit i sig så länge, då blir det mest bilder tagna från våran vardag. Det är inte så mycket ”tillrättalagt” hemma. Här leks det och dagtid är det leksaker framme, precis som det ska vara. På kvällen när Viggo äntligen sover, då vill vi gärna titta på någon serie tillsammans ♥

Semester och osminkad nästan hela tiden. Drog på liiite mascara när vi var på kalas och en gnutta solpuder. Orkar inte, det flyter ju nästan bort ändå 😉

Våran solstråle i sin gula regnjacka när han skulle handla mat med pappa idag.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Regnväder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *