2 veckor kvar

Hej på er 🙂

Två veckor semester kvar, hoppas dom blir kanonbra och att tiden går långsamt. Vi har varit ute en del idag, varvat med att vara inne. Middagen åt vi på altanen och svetten rann av mig, nästan så jag tänkte ta min tallrik och gå in, då är det varmt.

Igår började vi titta på en film efter Viggo hade somnat. Det är sällan vi tittar på film, hinner oftast bara se en kort stund åt gången 😉 Tanken var att vi skulle fortsätta titta ikväll, än så länge har det inte blivit av för Viggo var riktigt svårnattad. Jag höll på 1 timme medans min var ute på en löprunda, han somnade på soffan ca 22.

30 grader varmt eller mer i alla ära, skulle dock önska att någon dag var lite svalare, kanske kring 25 grader 🙂 Det var tur att vi började semestern med att rensa i mammas hus. Det var varmt då med, men inte alls som det är nu. Vi är inte klara där än, vi får fortsätta när det fungerar praktiskt. Allt bara måste lösa sig på något vis.

Hade Viggo älskat att bada skulle vi så klart vara mer på stranden. Än så länge har det bara blivit några kvällsdopp. Senast ville han knappt bada, det var för kallt ♥

Får se om vi ska börja titta på film en stund, nu när Viggo äntligen sover 🙂

En liten buse som sprang utanför våran gård utan kläder ♥

Hoppas ni har haft en bra måndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *