Roligheter

Hej på er 🙂

Det är ett tillfälle på sommaren som jag gärna går ut och den dagen var igår 🙂

Jag tänkte att jag skulle skriva innan jag åkte, så blev det inte för tiden rann iväg. Det var varmt att fixa mig på våran övervåning och luften var fuktig. Vi hade AC:n på i hallen som stod och blåste in kall luft på toa, annars har jag nog aldrig blivit klar.

Regn är något som varit och är efterlängtat, speciellt med tanke på alla bränder. Igår vräkte det ner och åskade. Inte det väder jag önskat just då, det bidrog till att vi blev kvar länge hos min vän. Först satt vi på altanen tills det började regna in på oss. Då gick vi upp och satte oss på balkongen. Vi hade roligt, många skratt blev det.

Viggo hade blivit lite ledsen när han insåg att mamma inte följde med hem. Han saknade mig vid nattningen. Härligt att han blev så glad när han såg att jag var hemma igen. Bland det första han sa i morse var ”Pappa, mamma är hemma” ♥

Jag är inte van att gå på festligheter och hålla mig vaken länge, så idag är jag trött 😉 Tur att jag har haft semester i 4 veckor och vi är inne i att lägga oss något senare än annars. Idag är och blir det en lugn dag för min del, ska kanske ta en liten stödvila.

Bilderna på mig och min fina vän var när vi satt på balkongen. Det åskade rejält och regnet vräkte ner.

 

 

Skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *