Brandrök

Hej på er

I morse vaknade jag av att det luktade brandrök, det kommer från en grannkommun.

Jag öppnade sovrumsfönstret i natt för att vi hade fått in en fluga. Alla andra fönster i övervåningen var också öppna. Himlen har varit grå som om det vore tät dimma hela dagen. Det luktar inne och stinker ute, därför har vi hållit oss inomhus idag.

Går nästan sönder när jag tänker på alla djur och människor som drabbats av bränderna. Hoppas och ber att alla bränder är över snart ♥ Ge oss regn ♥

Det har inte blivit mycket gjort, det är varmt inne och öppna gör vi inte då luktar det ännu mer. Våran AC som vi brukar köra på kvällarna behöver vi ha öppet fönster för att släppa ut varmluften. Får se hur vi ska göra ikväll, är olidligt varmt utan den.

Vi har inte velat göra något som kan få hemmet ännu varmare, annars hade vi kunnat städa. Solen tittade fram, det såg ut som en bild som är tagen med ett gult filter. Jag gick ut för att byta vatten till fåglarna, det är många djur som nyttjar mitt fågelbad.

Igår kväll var vi och badade, det var skönt. Viggo satt helst i strandbrynet. Vattnet rörde sig mer och var något kallare, det gillade inte våran varmbadare 🙂 Vi hoppas på en bättre dag imorgon, då vi slipper brandlukt och att få höra positiva nyheter.

Finaste killen ♥

Hoppas ni har det bra vart ni än är.

Bilder från igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *