Slöar vidare

Hej på er 🙂

Här slöar vi vidare i värmen, idag är jag än så länge mer inne än ute. Tror värmen blev för mycket för mig igår, med tanke på hur jag mådde på kvällen 😉

Just nu är det nästan som vi har satt samma dag på ”repeat”. Jag får dra mig i sängen på morgonen om jag vill. Mina grabbar går ut i skaplig tid och tar en promenad innan det är alldeles för varmt. Jag kliver upp och äter frukost och efter ett tag kommer dom hem och vi går ut på baksidan. Sedan går vi in och Viggo sover middag.

Han sov inget mitt på dagen förra veckan, det har blivit så nu när han kommit i säng senare och kliver upp kring 7. Vi tar dagarna som det kommer.

Jag har handtvättat några bh:ar och ätit en kall lunch inne, behöver svalka mig. Det som är det positiva med den ihållande värmen och soligt väder, är att jag inte känner samma press att jag måste ta tillvara tiden ute på samma vis. Nu är jag ute i den mån jag tror att jag mår bra av 🙂 Så kan jag vara inne och pyssla med annat om jag orkar.

Potatis, sallad och god röra med regnbåge. Han kan min man 🙂

Fortsatt härlig dag till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *