Seg av värmen

Hej på er 🙂

Jag känner mig seg i huvudet av värmen, fick lägga mig på soffan en stund tidigare.

Kvällsdopp två kvällar i rad har gjort oss gott 🙂 Igår var vi och badade längre än kvällen före, skönt. Det var en liten tjej som blev rädd för fiskarna i vattnet så hon ville till strandkanten. Där satt Viggo och lekte och fick stänk i ansiktet när hon for fram, det gillades inte. Han skrek inte rätt ut som jag hade trott, brydd blev han däremot 😉

Mitt på dagen idag gick vi in och Viggo somnade på soffan. Jag har legat i solstolen kortare stunder, svetten rann. Lite svalare skulle inte göra mig något. Jag gillar sol och värme, det jag inte gillar är hur seg och trött den gör mig. Vill orka göra saker.

Tanken var att vi skulle åka och bada ikväll, så blev det inte för min ork var som bortblåst, nya tag imorgon. AC:n får jobba idag med. Tur vi har den, det är härligt att krypa ner i sängen i ett svalt sovrum och nästan frysa 🙂 Lättare att somna då.

 

Bilder från i söndags.

Fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *