3 semesterveckor kvar

Hej på er 🙂

Jag känner med alla djur och bönder i denna torka ♥ Över 30 grader även idag.

Igår kväll gjorde vi något som vi inte har gjort på flera år, vi tog ett kvällsdopp. Det var riktigt skönt. Viggo som tycker ljummet vatten är kallt, kom i till bröstet när han satt i pappas knä 🙂 Det var en mysig avrundning på den väldigt varma dagen ♥

Det finns flera anledningar till att vi inte tagit oss iväg till stranden tidigare, en är att min kropp har varit som den har varit på grund av p-staven (ständiga blödningar) nu är den ute. Vi kommer absolut åka och bada fler gånger, fast jag är en badkruka 😉

Sedan har jag haft mindre bra tankar om min kropp, när jag såg mig själv på bild med Viggo tänkte jag ”Snygg mamma”, jag är ju faktiskt mamma. Jag vägde 92 kg som mest när jag var gravid, mycket vätska. Dags att jag börjar bli snällare mot mig själv.

På morgonen idag har Viggo och pappa varit på cykel-promenad i skogen. Viggo fick smaska på smultron så han var glad. Jag drog mig i sängen i morse, var så trött. Efter det har vi varit ute på altanen, Viggo ritade och åt isglass. Sedan somnade han på soffan. Han kom i säng sent igår och värmen gör sitt, orken tryter för oss alla.

Ska gå ut en stund till mina grabbar, får se om det blir ett bad senare 🙂

Sötaste go-hjärtat mitt ♥

 

Mina fina grabbar ♥ ♥ ♥

Hoppas ni mår bra i värmen.

2 svar på ”3 semesterveckor kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *