2 släpvagnar och en gammal vän

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo 6,30 och ville ha välling, sedan tyckte han att vi skulle somna om. Men vi skulle upp vid 7 och skjutsa honom till farmor och hennes sambo och sedan låna släpvagnen och åka till mammas hus. Förstod att han skulle bli trött idag.

När jag lagom hade rensat klart skåpet under diskhon i mammas hus, då kom en gammal vän som jag inte har träffat på väldigt länge. Hon bor i Stockholm men var och hälsade på sin mamma i närheten. Hon var min bästis när jag gick i 9:an. Jag skrev något på Facebook om hur vi slet i mammas hus, då erbjöd hon sig att hjälpa mig ♥

Det var roligt att träffa henne efter alla år, även om omständigheterna är mindre skoj. Vi rensade och pratade. Det underlättade för mig med sällskap, tyckte det var jobbigt när jag började rensa i mitt gamla rum senast. Mamma hade belamrat det med prylar och jag visste knappt vart jag skulle börja. Sedan ska ju allt sorteras, brännbart, inte brännbart, metall, glas och porslin osv. Fick undan en hel del där men är inte klar.

Min man rensade vidare i källaren och i förråden. Vi hade mindre tid på oss eftersom tippen stängde 15,30. Fick ändå iväg 2 släpvagnar, nu är vi uppe i totalt 15 släpvagnar. Det skulle motsvara ungefär 3-4 fulla containrar, vansinniga mängder.

När vi kom till Viggos farmor sov Viggo, det hade jag nästan på känn. Han fick vila en stund och när jag väckte honom tog det ett bra tag innan han piggade på sig. Vi åt mat och drack kaffe. Sedan var det full fart på honom, blev kvar där ca 3 timmar.

Den här sköna grodan sitter i Viggos farmors trädgård. Ska försöka få lite lugn och ro så tyckte den var passande 🙂 Bilden på Viggo var när han åt röda vinbär hos farmor.

Mamma hade en hel del rengöringsmedel under diskbänken och även ett gäng diskborstar. Så här är det med ”allt”, det finns i väldigt många upplagor.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *