Besökt min vän

Hej på er 🙂

Den senaste tiden har inte Viggo sovit middag. Det har hänt att han har blundat en stund i bilen men det är allt. Igår kom han i säng vid 20,30 så jag tänkte att han förhoppningsvis skulle sova länge. Han vaknade 5,30 i morse och ville ha välling, efter det somnade han om till 9,30. Vi blev förvånade när vi vaknade, skönt 🙂

Igår skaffade jag Instagram. Jag har nyligen bytt till mobilen jag fick när jag fyllde år, så det tar lite tid med allt nytt 😉 Instagram får jag lära mig eftersom när det finns tid.

Ingen mening att bli sur över saker som inte går att göra så mycket åt. Idag har det mest varit mulet men varmt, imorgon är det stora solar och kring 26 grader här när jag tittar på ”Klart”. Med tanke på det hade jag helst varit i mammas hus idag, men vi får barnvakt imorgon. Det är tur att det brukar vara något svalare i grannstaden.

Den varmaste sommaren på länge och vi är fast med rensning av huset. Bakom oss har vi den tuffaste vintern på många år och då tog vi över mammas hus. Innan det hade vi en vår och sommar då vi planerade vårat bröllop, mycket tid för att få en fin minnesvärd dag. Sedan hoppades vi på att få njuta av att vara nygifta, men då gick mamma bort.

Jag ber till änglarna varje dag att allt ska lösa sig till det bästa ♥

I eftermiddag åkte jag till min vän för att komma iväg en stund och få prata av mig.

Bilder från dom senaste dagarna. Viggo när han somnade i bilen när vi var till mammas hus i tisdags, mys i solstolen igår kväll, gunga i lekparken här om dagen och blommor i gräset hos mamma. Hinner knappt med bloggen, men vill skriva.

Fin kväll till er.

2 svar på ”Besökt min vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *