Glad kille

Hej på er 🙂

Idag har vi haft en välbehövlig vilodag, vi har spenderat den mesta tiden ute. Stundvis har jag legat i solstolen, det har varit både moln och sol men riktigt varmt 🙂

Jag tog med bilar hem från mamma igår som jag har lekt med när jag var liten. Viggo blev jätteglad, vet inte hur många gånger han har tackat mig för dom. Tacksamhet och glädjen i hans ögon och röst värmer gott i mammahjärtat ♥

Det känns extra bra nu med tanke på att det är en period av trots som tär på humöret. Det i kombinationen med slitet i mammas hus blir aningen mycket ibland 😉 Han har gett mig flera pussar och när jag låg på mage i solstolen la han sig på min rygg.

För ett tag sedan upptäckte min man att golvmattan och den som är på väggarna i duschen nere har börjat glida isär. Huset har rört sig en del i vinter och för oss som bor på hörnet har det rört sig mer. Vi vill inte få en fuktskada så idag har en hantverkare varit hit och tittat. Skarven ska svetsas ihop vid tillfälle framöver.

Ikväll tog vi en promenad, det var skönt. Blir för lite motion känner jag, men jag orkar inte riktigt i värmen och sedan går alla krafter åt när vi är i mammas hus. Så nu är jag nöjd 🙂 Min man gav sig iväg på en springtur också.

 

Viggo när han lekte med mina bilar tidigare idag och sedan från promenaden ikväll 🙂

Hoppas ni har det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *