3 släpvagnar till tippen

Hej på er 🙂

Hoppas inte Gittan sätter kaffet i halsen när hon ser det här inlägget 😉 Jag hittade det här fina bröllopskortet på Gittan och Sven idag när vi var i mammas hus och rensade. Gittan är mammas kusin. Mamma har sällskap av Sven i himlen ♥ ♥ ♥

När vi kom dit vid 9 var Viggos farmor och hennes sambo redan där med släpvagnen. Vi fick lite hjälp av farmors sambo att bära ut tyngre saker till släpvagnen. Efter det tog dom med sig Viggo hem och kvar fortsatte vi att kämpa i värmen i många timmar.

En stund senare kom en väninna till mamma. Hennes bortgångne morfar hade gjort något till mamma som hon ville ha som minne. När min man åkte till soptippen första vändan stannade hon ett tag och hjälpte mig att bära ut saker från uthuset på gräsmattan. Hjälpen vi fick bidrog till att vi hann få iväg 3 släpvagnar i stället för 2.

Känslorna har pendlat, jag har varit arg, ledsen och besviken. Det är inte bara att slänga saker fast dom står i uthusen, jag har hittat papper och bråte blandat med foton. Ett tag var jag inne i huset i mitt gamla rum, hittade ett papper med text som mamma skrivit som gjorde mig ledsen. Inget nytt under solen egentligen, men det bekräftar mycket av hur jag har känt under mitt liv. Försökte skaka av mig känslan.

Viggo sprang upp i min famn när jag äntligen kom dit. Vi kramades länge, fick sätta mig så han inte skulle välta omkull mig 🙂 Härligt att vara så saknad. Pappa körde tillbaka släpvagnen och kom strax efter. Då blev det middag och kaffe. Viggo somnade i bilen hem. Jag är öm i kroppen och fötterna bultar, blir skönt att krypa ner i sängen.

En ros från Viggos farmors trädgård.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *