Söndag

Hej på er 🙂

Klev upp tidigare än jag hade tänkt mig i morse. Jag fick starta dagen med att riva ur allt i sängen och börja tvätta. 3-åringen är medveten om när ett toalettbesök behövs, men föredrar oftast blöja. Det blev en olycka och två föräldrar som inte var nöjda.

Jag har varit ute på baksidan och vattnat och så har jag skurat på båda toaletterna. Vi har ätit lunch. Viggo är på framsidan och hjälper pappa som skrapar dörren till förrådet, den ska målas om. Han vill göra lika som pappa, det ser gulligt ut. Ris och ros 😉

Dom senaste dagarna har jag vaknat med huvudvärk och tabletter hjälper inte. Kommer från rygg/nacke, hoppas det ger sig snart. Det tar på mig med slitet i mammas hus. Försöker göra det bästa av situationen, men erkänner att det påverkar humöret.

Ska dricka upp mitt kaffe och gå ut jag med 🙂 Får se vad det blir mer idag.

Sötnosen 1 juli, första doppet. Han brås på mig, varmt vatten ska det vara 🙂

Skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.