En oslipad diamant

Hej på er 🙂

Förmiddagen ägnade vi åt att städa övervåningen tillsammans.

Sedan jag fick Viggo ger jag inte mig själv lika mycket tid att fixa med mitt yttre. Men idag har jag färgat ögonbrynen och ögonfransarna. Igår målade jag tånaglarna. Lite kan göra mycket, det känns bra att ta hand om mig själv en stund 🙂

Idag hade vi ett ärende till mammas hus så hela familjen åkte dit vid ca 13,30. När vi var där kom det en katt som gick till Viggo och gosade med honom. Jag tog hem ett par gardiner som jag ska lägga i blöt på altanen. Har man inte varit där är det omöjligt att föreställa sig hur lukten bitit sig in och hur skitigt det faktiskt är. Det fick även följa med en stor katt hem, som mamma har haft i trädgården. Vet precis vart den ska stå ♥

En sak som dök upp i mitt huvud nu när jag började skriva, trädgården i mammas hus är stor och har potential. Jag tog några fina bilder och tänkte ”en oslipad diamant”.

Hoppas någon ängel vill ta sig an det och göra det precis så gulligt som det skulle kunna vara. Jag ber högre makter om att allt ska ordna sig till det bästa. Jag kommer inte kunna slappna av förrän vi har rensat klart. Önskar att vi får det sålt innan vintern. Vi får se hur mycket vi hinner, orkar och hur vindarna blåser för oss ♥

Vi åkte förbi min farmor på vägen hem och drack kaffe. Det blev en sen middag så pizzerian fick laga våran mat 😉 Ska försöka natta Viggo snart.

Vacker ros i mammas trädgård ♥

 

Fingerborgsblommor, tror jag dom heter.

Fin kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *