Hemmadag

Hej på er 🙂

Jag sov dåligt i natt. Viggo hade också svårt att komma till ro, han var hungrig. Vid 00 gjorde jag välling till honom. Han brukar inte få så sent, det var ett undantag.

Idag har jag vattnat blommor på baksidan, rensat lite på framsidan och tvättat. Min man har fixat i trädgården med hjälp av Viggo. I förmiddags tog dom en tur och letade hallon sedan åkte dom buss hem, roligt tyckte Viggo. Jag har legat en kortare stund i solstolen, det var riktigt varmt så jag pysslade mest med annat 😉

Gårdagen var känslosam och tårarna letade sig fram på kvällen, skönt att släppa ut. När min man åt lunch ute hos mamma igår kände han lika som jag hade gjort, som att hon satt där med honom. Som förut, när vi var där och drack kaffe. Vet inte om det var något speciellt eftersom vi båda kände att hon skulle vara där med oss ♥

Att låta någon annan rensa i mammas saker är inte ”bara”. Uthusen tycker jag är lättare, att det inte borde vara speciellt värdefulla saker. Men igår när vi stod på tippen andra vändan hann jag precis rädda mammas brudklänning som min man var på väg att slänga. Även en spisplatta som jag har lekt med som liten, fick smått ångest då faktiskt. Men ska jag gå igenom varenda liten pinal själv kommer vi aldrig bli klara.

Ikväll åt vi en god middag på altanen, solen tittade fram igen efter att det blev molnigt mitt på dagen. Skönt att få njuta en stund 🙂

Vacker ros hos Viggos farmor.

 

Kvällsgympa med pappa ♥ Översta bilden var för några dagar sedan då Viggo hittade massor av smultron, lycka 🙂

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *