Planterat lavendel

Hej på er 🙂

Igår gick jag och Viggo upp och la oss en stund i hans säng på dagen. Vi läste ”Emil” som är favoriten nu. Jag tänkte att han behövde sova en stund för han var trött, men han ville vara vaken. Kämpade inte för att få honom att somna så vi gick ner igen. Däremot somnade han på soffan vid 16,30, mindre lämplig tid men så kan det gå.

Det var riktigt varmt igår och när man inte kan svalka sig med ett bad blir det nästan för varmt. Jag gnäller inte, jag älskar sol och värme 😉 Därför var jag både ute och inne, kändes svalt att komma in. Viggo badade i sin lilla badbalja med ljummet vatten. Jag planterade lavendel på baksidan mot kvällningen när det inte var lika varmt.

För mig kom huvudvärken under dagen. Jag har haft mer eller mindre blödning sedan den 6 juni, det hade börjat trappas av så jag trodde det äntligen skulle sluta. Tills jag tog ut p-staven i torsdags och började blöda mer än jag brukar, dryga hormoner. Hoppas det ger sig snart, tycker jag har haft nog med krångel på det ”kvinnliga planet”.

Penicillinkuren avslutade jag igår, kan inte avgöra om det har hjälpt eftersom jag inte har upplevt att jag har bihåleinflammation. Jag tror det ligger något annat bakom att det syntes en slemhinnesvullnad i min vänstra bihåla på röntgen, men vad vet jag.

Dagen tar vi som det kommer, håller tummen för att skallebanken ger sig snart. Vädret levererar så här långt, det är jag tacksam och glad för 🙂

Fin dag till er.

2 svar på ”Planterat lavendel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *