Mer vackra blommor

Hej på er 🙂

Idag värker ryggen och kroppen är öm.

Jag skulle få dra mig länge i sängen i morse. Låg kvar när Viggo vaknade vid 6,30 och gick ner till pappa som hade sovit på soffan. Han hostar och snarkar så han sover bäst på soffan. Jag hann lagom blunda en stund så plingade min smarta telefon till, det var ett meddelande på Facebook 😉 Slut på sovmorgon, jag klev upp. Sådant är jag inte van vid eftersom jag haft min gamla Nokia tills här om dagen.

Viggo somnade i bilen hem igår, trött kille. I två dagar har han inte sovit någon middag. Jag tyckte det var drygt att lägga nästan två timmar på nattning varje dag. En timme på förmiddagen och en timme på kvällen, det har så klart varierat. När vi jobbar och han kliver upp 6 är det en sak. Då blir det för lite sömn när han har somnat efter 20,30 och han har varit trött och sovit drygt en timme på förskolan.

På förmiddagen har jag och Viggo varit ute en stund innan det var dags att äta lunch. Idag är han inte på strålande humör, får se om det behövs en stödvila. I söndags somnade han i vagnen vid 19 så vi passade på och gå en längre runda.

Fler blommor från Viggos farmors trädgård. Det är så fint där.

Önskar er en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *