Börjat rensa i mammas uthus

Hej på er 🙂

Idag var det dags för en tur till mammas hus igen, vi kom dit strax före 9. Efter en stund kom Viggos farmor och hennes sambo med släpvagnen som vi skulle få låna. Vi började rensa i uthuset. Den sidan där det är mycket kläder, tomma kartonger mm.

Efter att min man hade fått hjälp att bära ut tre madrasser till släpvagnen följde Viggo med farmor och hennes sambo hem. När min man körde iväg första vändan till tippen gick jag igenom gamla vykort, block, skolböcker, brev, diplom och annat. Det är blandat där ute, jag vet inte vad jag kan hitta så vissa saker tar längre tid att gå igenom.

Att läsa grattiskort och liknande från personer som inte längre lever kändes. Det väckte minnen, känslor och saknad. Min farfar finns inte längre, inte min mormor, inte min moster, inte mammas kusins man med flera. Mamma har sparat vissa grattiskort från när jag fyllde 1 år och framåt. Hittade en lapp mamma hade skrivit, då kom tårarna.

Det är tufft och känslor rivs upp, men det är oundvikligt. Sådant som kan ha ett emotionellt värde för mig vill jag gå igenom själv. I en bok hittade jag några foton.

Vi hann iväg med två släpvagnar, soptippen stängde 15,30. Vi har en bit att åka så det tar sin tid att fylla släpen och sedan åka fram och tillbaka. Allt som försvinner därifrån känns bra. När vi kom till Viggos farmor var han i full gång med att leka. Vi blev kvar där några timmar, fick i oss middag och fika. Skönt att han hade haft en bra dag ♥

Bilder från svärmors trädgård. Tog fler foton, sparar dom till en annan dag. Nu är jag trött 😉

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *