Välkommen juli

Hej på er 🙂

Igår hände det något galet.

Viggo och pappa var på baksidan, helt plötsligt fick Viggos tält för sig att ta en rejäl flygtur. Det snurrade sig upp i luften. Min man blev chockad och förstod knappt vad han såg. Han tänkte att det borde landa bakom våran häck. I stället lyfte tältet 50 meter upp i luften och bar iväg 100 meter härifrån 😉 Tältet är den lilla röda pricken på bild.

En granne hade ropat ”Såg du tältet?”. Tråkigt att jag var inne i duschen, detta hade jag velat se. När jag gick ut kom min man gåendes med tältet på andra sidan av fotbollsplanen. Jag tänkte så klart ”Vad sysslar han med, vad gör han med tältet där borta”. Tur att dom hittade vart det landat. Hade dom inte varit ute när det hände hade vi trott att det blivit stulet. Det måste ha varit en tromb som sög med sig det.

Jag hade tänkt skriva igår kväll, men vi hade besök till 22-tiden så det blev inte av. Min vän, Viggos gudmor var här. Vi åt grillat ute på altanen och umgicks från ca 17-22. Trevligt var det och min man ordnade god mat, sedan blev det fika på maten.

När jag fyllde år i november fick jag en ny mobil (jag och min man delade på den). Jag hade för mycket med sorgen efter mamma. Sedan har jag dragit mig för att byta för jag behövde skriva ner alla kontakter. Vet att jag är unik som har haft kvar min gamla Nokia. Igår invigde jag min smarta telefon, så nu blir det nog korta sms ett tag 😉

Redan juli, vart tar tiden vägen. Det känns väldigt bra med 5 veckors ledighet kvar.

Bild på tältet igen, tänk att detta flög iväg som en liten drake, haha.

Skön söndag till er.

2 svar på ”Välkommen juli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *