Myrbo i mammas hus, igen

Hej på er 🙂

Idag har vi städat nedervåningen, skönt att ha hela huset fräscht.

Mammas granne hörde av sig här om dagen och talade om att myrorna hade byggt bo vid mammas hus igen. Så i eftermiddag tog vi en sväng för att titta till huset. Myrorna jobbar på flitigt. Dom hade samlat ihop barr, gräs och annat som dom byggde med på mammas bro, nu hade dom även börjat bygga inne i farstun. Drygt att dom är så envisa och inte ger sig. Min man tog reda på det ännu en gång, vi hoppas det var den sista.

Viggo sa att han ville gå och hälsa på mormors granne så det gjorde han och jag. Hon låg och sov skönt på hammocken under en filt. Jag sa med låg röst ”Nu skrämmer vi väl dig”. Tur att hon inte blev rädd 🙂 Hon följde med oss över och kollade läget.

Viggo tycker om att vara vid mormors hus. Ironiskt, vi som inte har velat ta med honom dit när hon levde. Han förstår inte hur inrökt och smutsigt det är och vi är mest ute när han är med. Trädgården har potential, den här tiden är det mysigt. Innan vi skulle åka tog jag bilder på mammas fina blommor och fick med mig någon vacker ros hem ♥

På vägen hem svängde vi förbi gammelfarmor en stund, Viggo fick sig några kakor.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Blommor från mammas trädgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *