Viggo till tandläkaren och jag har tagit ut p-staven

Hej på er 🙂

Som väntat var Viggo trött igår kväll. Han vill oftast läsa ”Emil”. Han tittar på sina favoritbilder och så pratar vi om dom. När jag frågade ”Vill du att jag ska läsa för dig” svarade han att han skulle läsa själv (det vill säga titta och mest vara tyst) 3 minuter senare sov han, med boken precis som han fortfarande låg och läste 🙂 ♥

Natten var dryg. Min man fick lägga sig på soffan för han snarkade. Jag hade svårt att komma till ro. Dessutom fick Viggo för sig att vara vaken mellan ca 3-4. Jag var vaken ännu längre, somnade inte om riktigt efter det. När jag skulle upp vid 6 var jag så trött.

7,45 hade Viggo tid hos tandläkaren. Förutom att vi var 5 minuter sen för att han gjorde nummer två när vi skulle åka så skötte han sig jättebra. Hon fick räkna hans tänder, han gapade stort som en lejon-tiger 🙂 Han tyckte det var roligt att trycka på knappen för vatten till muggen man får skölja munnen med och sedan hälla ut.

Idag har jag gjort något som jag skulle ha gjort för länge sedan. Jag har tagit ut p-staven ur min arm, det har inte fungerat som det ska. Jag var på gång att ta ut den i oktober, hade en tid bokad, men precis då skulle min man till Stockholm så jag avbokade. Sedan gick mamma bort, min man var hemma med mig och sorgen tar tid.

Besöket blev inte ombokat. Jag ville gå till min barnmorska och har försökt få tag på henne under en längre tid utan resultat. När Viggo var på BVC för 3-års kontroll gick jag dit och pratade med en tjej. Jag tackade nej till en tid när jag var där och berättade att vi skulle vara i mammas dödsbo och rensa just den veckan. Hon skulle ordna en tid hos någon och skicka kallelse. Ändå blev det en av dessa dagar när kallelsen kom.

Men nu är den äntligen borta ur min kropp 😉 Det gjorde mer ont än jag var beredd på. Att sätta dit den var som en dans på rosor jämfört med detta. Väl hemma blev jag urladdad och då kom tårarna. Jag är nålrädd, förstår knappt själv att jag satte dit den från början. Jag har haft många och långa blödningar, så detta passar inte mig.

Jag har tryckförband som jag får ta bort i morgon eftermiddag. Sedan ska själva plåstret och stripesen sitta kvar en vecka till. Armen kommer nog vara öm ett tag. Längtar tills jag börjar känna igen min kropp igen och får tillbaka en naturlig cykel 🙂

Fin kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *