Städar, tvättar och njuter ute

Hej på er 🙂

Semesterlunken är intagen. Viggo sov till 8,45 i morse, vi vaknade före honom.

Han har svårare att komma till ro på kvällen, han sover längre och så är det väldigt varmt på våran övervåning. Det bidrar säkert till att han ofta vaknar innan vi hinner gå och lägga oss. Vi myser ner oss i soffan en stund på kvällen när han har somnat.

Igår planterade jag om några Mårbacka-sticklingar i större krukor. Sedan fick min man borra hål i väggen på altanen så satte jag upp en kruka till. Älskar den här tiden när jag får pyssla med mina blommor. Tittade i pallkragen där jag har sått sallad och dill, det börjar komma pyttesmå gröna blad. Ser fram emot när vi kan plocka och äta 🙂

Vi kom ut på en promenad igår också, när det hade blivit något svalare.

Sommartid försöker vi släppa lite på städningen. Dammsuger gör vi några gånger i veckan med tanke på att vi har två katter, men mer noga kan vi låta det gå längre tid mellan. Idag dammsuger min man och jag ska moppa golven uppe. Skönt att dela upp huset, speciellt när det är varmt. Jag har kört en maskin tvätt och hängt också.

Jag försökte lägga Viggo för att sova middag, men gav upp efter en stund. Med tanke på sovmorgonen så tyckte jag det var onödigt att envisas länge. Han somnar kanske tidigt ikväll i stället, det vore bra för i morgon klockan 7,45 har han tid hos tandläkaren. Första kontrollen eftersom han har fyllt 3 år. Vi fick boka om tiden till semestern, det fanns inte mycket att välja på, annars hade jag föredragit en senare tid 😉

Nu har våra pioner nog gjort sitt för i år ♥

Önskar er en fortsätt skön dag.

2 svar på ”Städar, tvättar och njuter ute

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *