Finväder

Hej på er 🙂

Igår hälsade jag på en nära vän, skönt att komma iväg för mig själv ett tag. Jag tog med mig sallad åt oss så vi kunde äta middag tillsammans. Vi hade det trevligt, mycket att prata om och salladen som min man hade gjort smakade bra 🙂

Jag kom hem vid 20 och det bidrog nog till att Viggo kom i säng senare. Han var svårnattad, tror han somnade närmare 22. Skönt att han sov till 8 i morse igen, det är en bra trend i alla fall när vi är lediga. Det får vara lite hipp som happ nu.

Idag har vi varit ute och haft det härligt i finvädret. Jag äter penicillin och får vara försiktig med solen. Skönt att vi har våran altan, den uppskattar jag mycket. Många fåglar kommer på besök och dricker vatten ur fågelbadet, varmt åt dom med ♥

Middagen är precis intagen, vi åt inne ikväll. Ska snart gå ut igen 🙂

Fin kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *