Brev från läkaren

Hej på er 🙂

Viggo sov till 8 i morse igen, tjoho vad härligt 🙂 Hoppas det fortsätter så här.

Vi var ute stor del av gårdagen. Till middag blev det grillat som vi åt på altanen, riktigt gott. På kvällen tittade vi på en serie, Viggo vaknade så det blev samma visa som kvällen före. Däremot behövde jag bara vara hos honom en kort stund så sov han. Vi la oss senare än vanligt, Viggo låg och hostade så han fick komma över till oss då.

Innan Viggo skulle sova middag idag var vi ute på baksidan. Han var nöjd, först fick han klippa gräset med pappa. Sedan kom den stora gräsklipparen och klippte här utanför. Tänk vad lite kan göra mycket 🙂 Stundvis tjöt han för han var så glad, maskiner ♥

Middagsluren blev senare idag också, med tanke på att han vaknar senare. Han sover än, vi ska väcka honom snart. Semestern börjar lugnt, det behöver jag.

Idag kom det brev från läkaren, i nuläget gör dom inget mer. Jag blir kallad till röntgen om 6 månader för att kolla upp den lilla nodulära förtätningen i mina lungor. Är den då helt oförändrad eller om den har försvunnit så lägger man ner utredningen.

Jag är lättad, men känner ändå lite oro. Får se hur jag mår efter dessa tio dagar med antibiotika för det han kallade för bihåleinflammation, som jag inte upplever på det viset. Fortsätter jag att hosta utan förklaring hör jag av mig till hälsocentralen på nytt.

 

Bilder från midsommarafton. Viggo och pappa gjorde en tårta som vi tog med till stugan.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *