Viggo tog sovmorgon

Hej på er 🙂

I morse sov Viggo till strax efter 8, det var lyxigt. Jag låg och tittade på honom länge och till slut var jag tvungen att försöka smyga upp på toa, då vaknade han 😉

Viggo är en riktig pratkvarn, idag har han pratat om att vi ska åka utomlands och åka flygplan. Sedan sa han ”Mamma fyller år idag”, jag fyller år i november. ”Man får inte äta flugor”. Vad mycket tok och tankar det kommer ur den söta lilla munnen. Vi ska inte åka utomlands, men vi brukar prata om att flygplanen åker utomlands.

Gårdagen var lugn. Jag sådde sallad och dill i pallkragen och tvättade och hängde en maskin kläder. Vi var ute på baksidan och lekte. Grannkatten Casper var här till sent på kvällen, han gillar att sova på sin filt. Nattningen av Viggo tog mig över en timme. Till slut bad jag att pappa skulle ta över, men då kom tårarna så jag la mig där igen.

Vi myste ner oss i soffan med popcorn och tittade på en serie. Viggo vaknade efter en timme ungefär, så jag fick springa upp. Han stod vid grinden i trappen och väntade på mig och sa ”Jag vill sova med dig”. Lyckades få tillbaka honom i sin säng. När vi la oss kom han över till oss nästan på en gång, han hade hosta så det störde honom.

Idag är vi både ute och inne. Behöver fler lugna dagar så vi har inga direkta planer.

Blommar på altanen nu. Mina Mårbackor är stora och fina 🙂

Skön söndag till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *