Midsommardagen

Hej på er 🙂

I morse fick jag dra mig länge i sängen. Det behövde jag och jag fick inte dåligt samvete för det heller, nu när jag vet att vi har en lång härlig ledighet framför oss 🙂

Jag hann nästan bara komma ner så sa Viggo: ”Mormor är uppe i himlen, jag vill att hon ska komma ner” ♥ Det vill jag med, svarade jag, det kändes i hjärtat. Sedan talade jag om för honom att han kan prata med mormor ändå, att hon alltid lyssnar ♥

Gårdagen började inte bra. Min energi var låg och jag hade varit hemma ofixad och skruttat runt i myskläder om det varit en annan dag än midsommarafton. Nu var det bara att bita ihop eftersom min familj ville åka till Viggos farmors stuga.

Vägen till stugan är krokig och jag brukar bli smått illamående. Denna gång blev även Viggo det, något jag såg och kände. Jag sa till min man flera gånger att han behövde stanna. Klart jag förstår att man inte kan stanna hur som helst, men när tillfällena gavs så åkte han ändå vidare. Han tyckte att vi nästan var framme.

Jag såg hur Viggo led, han var blek i ansiktet och gnällde och nästan grät ”Jag vill gå in i farmors stuga”. Lagom tills vi var framme kräktes han i bilen. En över sig själv och nästa i hans keps som jag höll fram. Jag brukar ha en påse i min väska, men den låg så klart i min andra väska just denna gång. När vi väl klev ur bilen var tårarna nära. Jag mådde inte heller bra och detta var inte den uppladdningen jag behövde. Dessutom var jag arg på min man för att han inte lyssnade på mig och litade på att jag hade rätt.

Viggo brukar inte bli så åksjuk så att han kräks, jag hoppas det var en engångsgrej.

Det tog rätt lång tid innan jag tyckte att midsommarafton var speciellt trevlig 😉 Till en början ville jag bara åka hem. Men det blev bra till slut och huvudsaken är att mitt goa lilla hjärta hade roligt. När han mådde bättre hoppade han studsmatta och lekte. Vi blev kvar längre än vad vi hade sagt och Viggo somnade i bilen hem ♥

Det är mysigt i stugan. Vi var ett bra gäng och åt i två omgångar.

Det luktade i bilen, därav hade vi dörrarna öppna en stund 😉

Idag tänker jag vila. Fin midsommardag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *