Semester

Hej på er 🙂

Dagen startade för tidigt, jag blev väckt vid 3,30. Var känslig efter brevet från läkaren igår. Tårarna var nära när en arbetskompis kom och la sin hand på min axel. Jag hade ingen lust att gråta på jobbet sista dagen innan semestern så jag fick bita ihop.

När vi hämtade Viggo på förskolan fick jag låta bli att tänka så mycket. Det var nämligen hans sista dag på den avdelningen som han har gått på sedan 18 januari 2017. Efter ledigheten börjar han på övervåningen med dom ”stora” barnen, spännande.

Vi åkte hem och lagade i ordning tacos. Sedan kom min vän och åt middag tillsammans med oss. Vi fick en välbehövlig och efterlängtad pratstund ♥ Viggo tycker om henne så han ville prata och få hennes uppmärksamhet han med. Jag råkade blunda en kort stund när jag nattade honom och nu känns det inte jättekul att ha duschen kvar 😉

Tänk att det redan är midsommarafton imorgon, jag hoppas på uppehåll i alla fall.

Regn ute och pionerna är stora och fina.

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *